REGULAMEMT SERVER

In jos

REGULAMEMT SERVER

Mesaj Scris de bruce70 la data de Vin Feb 14, 2014 12:38 pm

1. Daca nu sunteti in stare(mai bine zis nu aveti chef) sa postati banurile date de voi pe forum, sa cititi regulamentul + noutatile de pe forum si mai ales sa respectati pe cei din jur , va rugam sa nu va mai obositi sa faceti cerere. O SA FITI RESPINS deoarece dorim oameni capabili si cu bunul simt!

2. Fiecare admin nou este obligat ca imediat ce primeste accesul sa isi faca topic de banuri/redirecte / Sanctiune - Avertisment urmat de remove

3. Nu se abuzeaza de comenzi de genul amx_say, amx_tsay si amx_csay (gen: sal all si toate idioteniile. Nu sunteti vedeta!) / Sanctiuni - Avertisment urmat de degradare sau remove (dupa caz)

4. Trebuie sa fiti activi pe forum/server. Sanctiune - remove

5. Sunt interzise atacurile de orice natura intre admini. Sanctiune - remove

6. Respectati adminii si playerii de pe server. (Este cel mai important lucru , asa ne facem reclama la server!) - Sanctiune - remove

7. Nu aveti voie sa jucati cu alt nick. Jucati cu nickul pe care aveti adminul. Sanctiune - remove

8. Nu aveti voie sa stati Spectator, numai daca faceti poze sau daca va uitati pe jucatori! Sanctiune - -1 grad

9. Accesele d-voastre sunt personale iar utilizarea lor de catre diferite persoane, indiferent de motiv se sanctioneaza cu pierderea accesului.

10. Discutiile intre admini (cu privire la administrarea server-ului) se vor purta doar cu "amx_chat" sau "amx_psay nick". FARA CERTURI , PE SERVER NU ESTI CIRC ! Sanctiune - 1 grad

11. Cei care folosesc coamnda amx_cvar pentru a modifica setarile de la server in afara de Owneri / Co - Owneri este Strict INTERZIS! Sanctiune -3 grade
*Exceptie celor pentru Unlag / Autoteambalance si altele *

12. Adminii au dreptul sa-si faca reclamații intre ei. Rezolvarea reclamatiei o va face un owner sau co owner. In acea reclamatie au dreptul sa posteze doar Reclamantul, Paratul, Ownerii si Co-ownerii. (Mare atentie, pot exista si culpe comune).

13.Respectati programul de noapte al hartilor ! Sanctiune -1.

14.Blindul se da la inceput de runda OBLIGATORIU.Cei care nu respecta acest punct al regulamentului -1 sau Remove

15.Nu aveti voie sa va faceti poze sau sa dati comenzi pe alti admini.Daca suspectati un admin ii faceti demo si il aratati unui Owner/Co-Owner.Sanctiune Remove

Mariri si degradari :

1. Maririle nu se cer , de asta vor avea grija ownerii si co-ownerii.Daca continuati sa stresati ownerii/co-ownerii va paste degradari sau REMOVE!
2. Se va tine cont de activitatea fiecaruia server/forum ! In functie de acest lucru se vor face si mariri/degradari in altfel NU.
4. Cei care lipsesc mai mult de 2-3 zile si nu posteaza la topicul "ABSENTE & RETRAGERI" vor avea -1 , REMOVE - in functie de inactivitate!Abuz de admin:

1. ORICE PROBLEMA INTRE ADMINI SAU CAND GRESESTE UN ADMIN SE VA SEMNALA LA UN OWNER + CO-OWNER CU DOVEZI SI SE VA DEZBATE IMPREUNA SUBIECTUL !
2. La cereri unban posteaza doar ownerii/co-ownerii/victima/inculpatul, cei care raspund doar pentru +1, vor primi WARN


Vote:

1. La vote se vor da minim 2 harti.
2. Adminii au obligatia sa foloseasca comanda "/harti" pentru a vedea hartile jucate anterior.
3. Adminii trebuie sa ajunga la un acord in privinta hartilor care le vor pune la vote in ultimile 5 minute.


Comenzi:

1. Comanda de ban se da dupa urmatoarele:
- daca jucatorul respectiv face reclama la alt server/site/forum (faceti printscreen la ce a scris)
- daca jucatorul foloseste cheat/hack/anti-recoil (este OBLIGATORIU sa aveti o dovada : demo sau poze pe care le postati la rubrica "De ce am dat ban?" impreuna cu ip-ul si nick-ul jucatorului ) - nerespectarea acestei reguli duce la -1, la next aveti remove
- daca jucatorul foloseste un limbaj vulgar (ii dati ban doar dupa ce il avertizati cu amx_gag si daca continua folositi amx_ban) - nerespectarea acestei reguli duce la bila neagra.
2. Folosirea comenzilor pe alt admin e strict interzisa! Exceptia e daca adminul e afk de mai mult de 2 runde sau daca ocupa locul inutil (intrebati mai intai prin amx_chat daca este) ! - nerespectarea acestei reguli duce la remove
3. Nu abuzati de comenzi asupra playerilor doar pentru un motiv stupid. - nerespectarea acestei reguli duce la -1
4. ESTE INTERZISA BANAREA PE CLASA DE IP! - nerespectarea acestei reguli duce la -1
5. ESTE INTERZISA FOLOSIREA COMENZILOR REZERVATE OWNERILOR SI CO-OWNERILOR.
  Respectiv: spank, fuckoff, censure, timeout
  Folosirea impreuna a comenzilor amx_blind si amx_slay (pentru a obtine destroy) este interzisa.
  Nerespectarea acestor reguli se sanctioneaza cu -1.

ATENTIE: De astazi (18.11.2013) pentru blind veti face demo astfel: Porniti demo, treceti cu imaginea pe jucatorul banuit de cod, dati blindul si vedeti ce se intampla, daca ia blindul renuntati la demo si reveniti la joc, daca nu ia blindul il lasati pana face frag si apoi il banati. In demo trebuie sa prindeti momentul in care ii dati blindul si momentul in care face fragul cu blindul on.

In banlist veti posta demo-ul si poza cu banul din consola.
Atentie :

!! Jucatorii care au fost alesi ca admini, au obligatia de a ingriji serverul si urmarirea jucatorilor suspectati de CHEAT`URI . Adminii care continua cu nesimtire sa joace in loc sa se ocupe de buna functionare a server-ului si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la “codati” vor fi sanctionati corespunzator.


Orice injuratura fata de jucatori de catre admini va atrage raspunderea celui in culpa. Orice discutie intre admini cu “amx_say”, “amx_tsay” , ”amx_csay” care nu aduce o buna prioritate a jocului si pe deasupra strica imaginea serverului va fi sanctionata. Comenzile “amx_chat” si “amx_psay” nu vor permite folosirea unui limbaj indecent!
Regulament pentru jucatori !


1.NU folositi CHEAT-uri de orice fel (wallhack, ESP, speedhack, aimbot, scripts, etc) , sau orice alt mod de a avantaja playerul in fata celorlalti [ tinta la awp, skinuri etc] --> BAN PERMANENT

2 .Nu dati flash in baza intentionat / flash intentionat pentru a opri rush-ul coechipierilor --> kick / slay / ban 300-1000(minute). Daca jucatorul isi cere scuze (dand dovada faptului ca actiunea lui NU a fost intentionata) in timp util, NU se aplica nici o sanctiune.

3.NU folositi un limbaj neadecvat --> in functie de gravitate : GAG / Kick / Ban 300 - 1000 (minute)

4. Lag constant (latenta client -> server) mai mare de 120 (milisecunde) --> kick / ban 100-300 (minute)

5 . In caz de reclama la alte servere/domenii -> ban permanent

6. Comportamentul care strica buna desfasurare a jocului (blocarea coechipierilor in zonele ingustate ale hartilor; aruncarea bombei in baza sau in locuri unde nu poate fi recuperata; omorarea ostatecilor; evitarea intentionata a inamicilor, prea mult "mirc" adika prea multa vorbarie ) --> Gag pentru chat abuziv / slay / kick / ban 100 - 1000 (minute)

7. Campatul in baza (echipa T) este interzis ! Camp-ul este logic (camp permis doar dupa ce bomba a fost amorsata) ! --> slay / kick / ban 200 - 1000 (minute)

8. Campat cu bomba dupa primul minut de joc --> slay / kick / ban 200 - 1000 (minute) (echipa T)

9. Campat cand bomba este pe jos --> slay / kick / ban 200 - 1000 (minute) (echipa T)

10. Campat cand bomba este amorsata --> slay / kick / ban 200 - 1000 (minute) (echipa CT)

11. Jucatorii cu nume indecente sau ofensatoare--> Kick / Ban 300 - 10000 (minute) (in functie de gravitate)

12. Mutarea insistenta la echipa castigatoare --> kick la prima abatere / BAN 200 (minute)

13.Interzis urcatul pe texturi, tero sa campeze in baza sau jumatatea lor de teren (de_nuke_rarea, de_nuke, de_dust etc...) --> ban 100-1000 (minute)

14. Jucatorii afk / spectator (mai mult de 3 runde) vor primi avertisment / kick / ban 100 - 300 minute

15. Campatul in turn (de ex. pe harta de_cbble) -->slay / kick/ ban 100-500 (minute)

16. Schimbarea sistematica a numelui --> gag / kick / ban 100-300 (minute)

17. Reconnect (retry) dupa gag / in exces (ranker) / (retry) + respawn in aceeasi runda--> slay / kick / ban 300-1000 (minute)

ULTIMUL CUVANT ASUPRA ORICAROR DECIZII (INCLUSIV SANCTIUNILE) IL AU OWNERII
avatar
bruce70

Mesaje : 1726
Puncte : 1939
Reputatie : 34
Data de inscriere : 07/08/2012
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

http://relax-dreamserver.forumhit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum