COMENZI ADMIN

In jos

COMENZI ADMIN

Mesaj Scris de pikaciu la data de Mier Feb 12, 2014 11:55 am

DACA IN URMA ACESTUI POST SE VOR MAI INTALNI ADMINI CE NU STIU SA APLICE ANUMITE COMENZI VOR PRIMI REMOVE.

AMX_CHAT (comanda perminte adminului sa trimita mesaje in cadrul chatului adminilor, fara a putea fi vazut de playerii de pe server. Recomandata insa este scurtatura u@ (apsati tasta u apoi @ si scrieti mesajul.)
amx_chat mesaj
Ex: amx_chat "salutare, ce mai faceti?"

AMX_BLIND (comanda blind albeste ecranul jucatorului, iar in caz ca acesta foloseste cod ecranul acestuia nu se va albi deci va continua sa joace pana cand va face primul kill, moment in care numele i se schimba in "CODAT PE Relax.DreamServer.Ro")
amx_blind nume
Ex: amx_blind "jucator pe relax"

AMX_BANIP (comanda ce da ban unui jucator AFLAT INCA PE SERVER)
amx_banip nume durata motiv
Ex: amx_banip "jucator pe relax" 0 aim.

AMX_ADDBAN (comanda ce da ban unui jucator ce NU SE MAI AFLA PE SERVER. In caz ca nu stiti numele sau ip-ul jucatorului folositi amx_last)
amx_addban nume ip/steamid timp motiv
Ex: amx_addban "jucator pe relax" 82.123.53.123 0 aim
    amx_addban "jucator pe relax" "STEAM_0:0:12222622" 0 aim

AMX_GAG (comanda impiedica jucatorul sa foloseasca chatul pe o perioada de 10 minute)
amx_gag nume
Ex: amx_gag "jucator pe relax"

AMX_KICK (comanda ce realizeaza excluderea unui jucator ce se afla pe server)
amx_kick nume
Ex: amx_kick "jucator pe relax"

AMX_LAST (comanda afiseaza in consola jucatorii ce au parasit serverul precum si ip acestora/steamid)
Ex: amx_last

AMX_LLAMA (comanda ce schimba numele jucatorului in Llama si orice ar scrie in chat se vor auzi diferite sunete de animale. ATENTIE!!! comanda este ulterioara comenzii de gag se foloseste doar daca playerul face abuz de admin chat.

AMX_MAP (comanda ce efectueaza schimbarea hartii curente)
amx_map harta
Ex: amx_map de_dust2

AMX_PSAY (comanda permite adminului sa trimita un mesaj privat unui player/admin, fara a putea fi vazut de nimeni altcineva in afara de voi 2.)
amx_psay nume mesaj
Ex: amx_psay "jucator pe relax" "ce mai faci???"

AMX_SAY (comanda ce realizeaza trimiterea unui mesaj la nivelul tuturor jucatorilor de pe server. Aceasta poate fi folosita in momentul in care doriti sa atentionati un player asupra unui fapt ca de exemplu trimiterea pozelor facute de dv. ATENTIE !!! Nu se face abuz de aceasta comanda cu mesaje de gen "Salutare" etc.)
amx_say mesaj
Ex: amx_say "pozele la id admin_relax ai 3 minute"

AMX_SLAP (comanda realizeaza "lovirea" unui player. Aceasta comanda se foloseste in cazuri precum atentionarii asupra unui lucru, blocajului pe harta etc. Nu se face abuz de comanda maxim 3 slapuri/player.
amx_slap nume
Ex: amx_slap "jucator pe relax"

AMX_SLAY (comanda omoara un jucator. Aceasta se foloseste NUMAI in cazul in care refuza plantarea/dezamorsarea bombei, salvarea/omorarea unui ostatic/ostatici, blocarea cailor de acces in cadrul hartii.)
amx_slay nume
Ex: amx_slay "jucator pe relax"

AMX_SS (comanda efectueaza jucatorului dorit o serie de 5 poze, dintre care una TREBUIE sa fie VERDE)
amx_ss "jucator pe relax"
Ex: amx_ss "jucator pe relax"

AMX_VOTEMAP (comanda ce lasa posibilitatea jucatorilor sa voteze una din cele 2 harti puse la vot de catre admin. ATENTIE !!! se dau la vot 2 harti, nu 3, nu 1. In cazul hartilor nuke,kabul,train,assault trebiuesc puse la vot cele ce pot accepta maximul de 32 jucatori. Ex: de_nuke32, de_train32, de_kabul_32, cs_assault32. Votul se da NUMAI in jurul minutului 10, iar harta iesita invingatoare la vot se va pune pe server NUMAI in jurul minutului 5 folosind, desigur, comanda amx_map.)
amx_votemap harta1 harta2
Ex: amx_votemap de_dust2 de_westwood

AMX_VOTEBAN (comanda ce da posibilitatea sergentilor de a da ban in caz ca nu este niciun admin cu gradul de maior sau mai mare)
amx_voteban nick
Ex: amx_voteban "jucator pe relax"

ATENTIE: "" se folosesc la incadrarea numelor de jucatori ce contin semne de genul |=-_+,><.:/?; etc pentru a evita cazul nerecunoasterii jucatorului de catre server, astfel comanda dorita nu va putea fi realizata. De asemenea ghilimelele se folosesc si la comanda de ban in cazul steamid precum ati putut observa in cadrul comenzii de ban de mai sus, in caz contrar banul nu va putea fi dat serverul neputand recunoaste steamid introdus de dv.
Inca o mica sesizare: in cazul comenzii de ban, in spatiul rezervat duratei banului am introdus 0, 0 reprezentand o durata de banare permanenta, pentru o banare nepermanenta se poate introduce o alta variabila. Spre exemplu pentru banarea pe o perioada de 10 ore introduceti 600, deoarece timpul este masurat in MINUTE.

_________________
avatar
pikaciu
Admin

Mesaje : 1164
Puncte : 2010
Reputatie : 557
Data de inscriere : 02/06/2012

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum